Beste klanten, Wij sluiten van maandag 5 augustus tot en met dinsdag 3 september.

Ons aanbod

Vers brood, heerlijke koffiekoeken als ontbijt, die krokante pistolet voor bij de lunch of een lekker taartje als vieruurtje? Je vindt het allemaal bij ons.

Brood

 ‘Echt brood’ haal je bij de warme bakker. Een belangrijke slogan voor ons. ‘Echt brood’ staat voor gegarandeerd authentiek vakmanschap, van bloem tot brood voor u gekneed door de handen van de bakker in zijn eigen bakkersatelier.  Wij zijn fier om dit label met onze bakkerij te mogen dragen. 

Koffiekoeken

Ons ruim assortiment koffiekoeken is ongetwijfeld één van onze sterktes. Onze kwalitatief hoogstaande grondstoffen (goei boter, echte vanillestokken, hoogwaardige chocolade,…) en de artisanale bereiding van de koffiekoeken zorgen voor echte, pure smaken. 

Pistolets, sandwiches en stokbroden

Verse krokante pistolets, malse sandwiches of knapperig stokbrood. Een lekkere lunch verzekerd met ons ruim assortiment ‘kleine broodjes’. 

Taarten

Geen afgemeten, verfijnde patisserie bij ons maar wel de klassieke en pure smaken. Je kan bij ons terecht voor de basis toppers zoals fruittaarten, biscuits en bavarois. Maar ook onze tiramisu taart, crème brülée taart of onze frambozentaart met mascarpone en witte chocolade behoort ondertussen tot de favorieten van onze klanten. 

Een feestje? Een taart met gepersonaliseerde foto is altijd een leuk idee.